Münafıklar Peygamberi sıradan bir insan gibi görür ve sürekli akılsızca eleştirirler. Peygambere uyan müminleri de akılsız olarak görürler. Saatlerce, sayfalarca Peygambere uyan müminlerin sözde akılsız, derin düşünmeyen olduklarını, onların yanlışlarını anlatırlar yazarlar.

Münafıklar Peygamberi sıradan bir insan gibi görür ve sürekli akılsızca eleştirirler. Bu eleştirilerini de çok büyük ahmaklıkla yaparlar. Düz mantıkla bakar, Peygamber’in Allah’ın destekleyip koruduğu özel bir insan olduğunu görmezler. Peygambere uyan müminleri de akılsız olarak görürler. Saatlerce, sayfalarca Peygambere uyan müminlerin sözde akılsız, derin düşünmeyen olduklarını, onların yanlışlarını anlatırlar yazarlar. Peygambere uyan müminlerin yalancı olduğunu ispat etmeye çalışırlar. Bu sırada kendi yalancılıklarını, karaktersizliklerini, alçaklıklarını ortaya koyarlar.

Hud Suresi 27- Kavminden, ileri gelen inkarcılar: “biz seni yalnızca bizim gibi bir beşerden başkası görmüyoruz; SANA, SIĞ GÖRÜŞLÜ OLAN EN AŞAĞILIKLARIMIZDAN BAŞKASININ UYDUĞUNU GÖRMÜYORUZ ve sizin bize bir üstünlüğünüzü de görmüyoruz. Aksine, biz sizi yalancılar sanıyoruz” dedi.

(A9TV; 26 Aralık 2017)