Münafığın ruhu olmadığı için hayvani içgüdüyle hareket eder. Münafıklar Peygamberimiz zamanında Peygamberimizin vefatını bekliyorlardı. Peygamberimizin vefat edeceğini tüm mallarının kendilerine kalacağını, kendilerinin de yiyip-içip, yatacaklarını Peygamberimizden kalan malları kullanacaklarını zannediyorlardı. Ancak Peygamberimizin gittikçe gençleştiğini, güzelleştiğini, sağlıklı olduğunu kendilerinin de eşek gibi çalışıp, hizmet ettiklerini gördüklerinde cinnet geçirdiler, adeta deliye döndüler.

Münafığın ruhu olmadığı için hayvani bir içgüdüyle hareket eder. Münafıklar Peygamberimiz zamanında Peygamberimizin vefatını bekliyorlardı. Peygamberimizin vefat edeceğini tüm mallarının kendilerine kalacağını, kendilerinin de yiyip-içip, yatacaklarını Peygamberimizden kalan malları kullanacaklarını zannediyorlardı. Ancak Peygamberimizin gittikçe gençleştiğini, güzelleştiğini, sağlıklı olduğunu kendilerinin de eşek gibi çalışıp, hizmet ettiklerini ve yaşlandıklarını, tüm güçlerini kaybettiklerini gördüklerinde cinnet geçirdiler, adeta deliye döndüler.

Günümüzde ki münafıklarda geçmiş münafıklarda tam şeytanın insan haline girmiş şeklidir. Günümüzdeki münafıklarda var güçleriyle Hz. Mehdi’nin çıkışını, Hz. İsa’nın gelişini engellemeye çalışıyorlar ama bakın görürsünüz rezil kepaze olacaklar.

(Adnan Oktar, A9TV; 6 Şubat 2018)