PKK’ya en büyük darbe, en büyük yürek acısı darwinizmin yıkılması olur. Darwinist ve materyalist ideoloji yıkıldığında komünist eğilimli genç sayısı da sıfıra düşer ve PKK adama toplayamaz.

PKK’ya en büyük darbe, en büyük yürek acısı darwinizmin yıkılması olur. Darwinist ve materyalist ideoloji yıkıldığında komünist eğilimli genç sayısı da sıfıra düşer ve PKK adama toplayamaz. Darwinist eğitim durdurulmazsa sivrisinekler kaynamaya devam eder ve sayıları da gittikçe artar. İlmi mücadele yoluyla, PKK ile mücadelede  %99’luk netice alırız. Darwinizm ilmen yıkıldığında PKK inancını, dinini kaybeder. Çünkü onlar darwinizmi bir din gibi görüyorlar.  Teröristler bu sahte dinlerini kaybederlerse bütün güçleri de gider. Darwinizmin materyalizmin olmadığını savunarak kendi dinimizi sağlamlaştırıp,  onların sahte dinlerini  ilimle yok etmemiz lazım. O zaman kesin netice alırız. Onlar sahte bilimle, sahte anlatımlarla, sahte ikna yollarıyla netice alıyorlarsa, biz de gerçek bilim ve gerçek anlatımlarla netice alalım.

PKK yaptıkları saldırıları Darwinist dinlerinin bir gereği bir olarak görüyor.  Güçlü olanın zayıfı yeneceğine, hayatın bir mücadeleden ibaret olduğuna, yaşamın  tez ve anti-tezin çatışması olduğuna inanıyorlar. Bu inancı ortadan kaldırırsak bu çatışmada biter.

(Adnan Oktar; 6 Mart 2018)